DuelMania.dk
Season 1

Matches

Tournament
News
Signups
Text Bracket
Table Bracket

Info
Rules
Servers
Contact
Forum

Last 10 Games
ParadokS vs eMbAh
eMbAh vs sweeper
sweeper vs Shame
sweeper vs Pollox
forsberg vs Pollox
ParadokS vs eMbAh
Shame vs Headhunter
Zalon vs Pollox
ParadokS vs sweeper
pwr vs Satyr


Login
User:
Pass:
Remember me
 

Sections
DuelMania
DuelMania.de
DuelMania.dk
DuelMania.fi
DuelMania.hu
DuelMania.nl
DuelMania.no
DuelMania.pl
DuelMania.pt
DuelMania.ru
DuelMania.se
DuelMania.uk
DuelMania[tm]
KenyaMania





View Match
0 - 2
Map: ZTNDM3
TauruZ 10 - 11 Satyr


comment by TauruZ
Det var den tætteste kamp jeg har spillet i meget langtid. Jeg valgte dette map fordi jeg ikke har nogen forhåbninger om at kunne vinde på den ellers så traditionelle DM4, og det viste sig også at være et godt valg.Kampen bølgede frem og tilbage ligefra start, og med 30 sekunder tilbage, var satyr var foran med 2, jeg får et heldigt kill og jager ellers satyr rundt på banen og finder ham med kun 2 sekunder tilbage. Helt igennem en _meget_ tæt kamp, GG.
comment by Satyr
som sagt så var ztndm3 tauruz's map og han virkede da også godt hjemme på det. Vi spillede meget lige op imod hinanden hele vejen igennem, men til sidst kom jeg dog et par frags foran, efter at få fravristet RA fra tauruz som han ellers havde haft mere kontrol over indtil da. Derefter var det blot at køre den hjem defensivt de sidste 2 minutter og det gik jo også fint nok =)
Map: AEROWALK
TauruZ 8 - 28 Satyr


comment by TauruZ
Dette blev så næsten det fuldstændig modsatte af den forgående kamp. Satyrs valg, hvilket jeg hurtigt fik at mærke. Satyr styrede mappet som en diktator i en bananrepublik og jeg stod uden nogen egentlig chance. Jeg fik et par frags engang imellem, de fleste mere held end forstand, deri blandt en meget heldig midair-grenade. Fuldfortjent sejr til satyr, som skal ha' held og lykke videre i duelmania, GGs.
comment by Satyr
aerowalk var andet og mit map, og heldigvis gik det bedre med at rj denne gang :). Jeg fandt hurtigt ud af at mit shaft var bedre end tauruz's og derefter var RA hurtigt bestemt til at være mit område =). Det lykkedes mig dog også at få de fleste ya, suppleret godt blev med en del MH, og så var der ikke rigtigt andet end GA tilbage til taruz, og så siger udfaldet jo lidt sig selv =(

GGs Tauruz..
[lb - Round 3 - Match 4]
submitted: 2004-10-11 00:42:19 by TauruZ
confirmed: 2004-10-11 16:50:19 by ParadokS

#1 Shame (80.199.39.xxx) 2004-10-11 17:29:45
Nicere kommentarer der 8)

GG's, lød sjovt.

Add Comment

Username:
Comment:
 
Enter a comment here.
HTML-tags aren't allowed and will be shown as normal text.